در دنیا تنها یک چیز وجود دارد که باعث می شود ما به آرزوهایمان دست نیابیم، ترس از شکست.
با توجه به افزایش فناوریهای نوین در صنایع و چگونگی بهره وری از این فناوریها ، نقش مهمی برای کشورهای در حال گذار به توسعه پایدار ایفا می کنند. استفاده از این فناوریها در محصولات، فرایندها ، خدمات و.... خود موجب مدل های کسب و کار خواهد شد. مدیریت و چگونگی بهره وری از این فناوریها در صنایع مختلف بخصوص صنایع ابنیه ، ساختمان، معماری و...... امروزه به عنوان یکی از علوم پیشرفته در سطح جهان مطرح بوده و جزء جدایی ناپذیر مدیریت پایدار شهری است.
بر این اساس هلدینگ فراز آریا گامی موثر در عرصه كسب و كار خویش آغاز كرده است و با استفاده از تحقیق ، پژوهش و مطالعات فنی در زمینه های فناوریهای نوین و بهینه سازی مصالح بمنظور جلوگیری از هدر رفت انرژی ، سبک سازی و ......... در صنعت ساختمان اقدام نموده است و بر این باور است که این امر تحقق نخواهد یافت مگر اینکه در آن "رعایت استانداردهای فنی و مهندسی" و "رضایت مشتری" برای رسیدن به توسعه پایدار رعایت گردد.
لذا مساله تحقیق و پژوهش و انتخاب بهترین فناوری و بهینه ترین مصالح براساس معیارهای منتخب در سرلوحه کار مهندسین و مشاورین قرار گرفته است که با نیل به یک الگوی موثر منجر به بهره وری مطلوب و مداوم ، بهبود کیفیت تصمیمات ، صرفه جویی در زمان ، هزینه و افزایش کارایی و اثربخشی در مراحل و روشهای مختلف ساخت و ساز می گردد . مشاورین و ناظرین شرکت با بکارگیری سیاست ها موثر و چارچوب های نظارتی و فنی با اولویت قراردادن استراتژیهای همچون پیشگیری از اتلاف انرژی ، هدر رفت مصالح و سبک سازیها و ..... قادر خواهند بود در جهت رضایت مشتری ، بهبود و کاهش اثرات منفی بر محیط زیست گام بردارند. فناوریهای جدید زمانی بهترین عملکرد اختصاصی ، اقتصادی و.... را برآورده می کنند که کاملا با شرایط محیطی و محلی مشتری سازگار باشند.
صنعت ساختمان از دیرباز به عنوان یک صنعت سنتی و با بهرهوری پایین شناخته شده است. در مطالعات انجام شده نیز با اشاره به اینکه ورود فناوریها و بهینه سازیها به این صنعت با محدودیت و به کندی صورت میگیرد این صنعت یک صنعت با سرعت پایین شناخته شده است. در این بین هلدینگ فراز آریا ضروری دانسته است تا با بکارگیری ابزارهای نوین مانند مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) و هوشمند سازی سیستمهای مدیریتی ساختمان (BMS) برای تحول در این صنعت و افزایش بهرهوری و توسعه همه جوانب آن مفید واقع گردد.
در این راستا ، توسعه و بسط مشاركتهای فنی و تجاری با سایر همكاران در فضای مناسب برد/برد ، همكاری با مراكز علمی و تحقیقاتی، ارتقاء دانش فنی همكاران، بهره گیری از تجارب نیروی انسانی كارآمد و متخصص و حضور در عرصههای ملی و بینالمللی را جهت شناساندن توانمندیهای خود لازم و ضروری میداند.
یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار، حفظ طبیعت و اصلاح نگاه به آن است. اصلاح نگاه به طبیعت و در نتیجه تغییر رفتار انسان نسبت به آن منجر به تغییر فرهنگ مصرف خواهد شد و گامی بسیار اساسی در توسعه پایدار می باشد،